Pakowanie:
- jesteśmy w stanie dopasować się do potrzeb Klienta jak ma być zapakowane foie gras w jakich porcjach aby utrzymać najwyższa jakość i świeżość;
Cena:
- Foie gras Kaczka ,
- Pierś Kaczka ,
- Udko, Kaczka
- Foie gras Gęś
Oferta
Foie Gras Kaczka Extra quality (klasa A). Produkt świeży, niemrożony.
n° 1 - 0,450 kg do 0,600 kg (mniej tłuste)
n° 2 - 0,600 kg do 0,750 kg (bardziej tłuste, do smażenia)
Cena Foie Gras Kaczka:
Foie Gras Gęś Extra quality (klasa A). Produkt świeży, niemrożony.
n° 3 - 0,750 kg do 0,880 kg
Cena Foie Gras Gęś: zniżka
Pierś (magret) z tłuczonej kaczki. Produkt świeży, niemrożony.
Magret jest większy od standardowej piersi kaczej. Możliwe jest podzielenie jednej porcji na dwie (po 200 g). Extra quality (klasa A).
n° 4 - 0,300 kg do 0,350 kg
n° 5 - 0,350 kg do 0,400 kg
n° 6 - 0,400 kg do +0,400 kg
Cena Magret:
Pozostałe produkty w ofercie:
KACZKI I GĘSI
- kaczka: nóżki
- kaczka: skrzydło
- kaczka: żołądek
- kaczka: Magret wędzona
- kaczka: pierś z kością
- filet z kaczki (magret bez tłuszczu)
- filet z kaczki (aiguillette)
- kaczka: drugi żołądek (gesier)
- gęś: filet (aiguillette)
- gęś: nóżki
- gęś: piersi
- gęś: drugi żoładek (gesier)
- gęś: podudzie
- gęś: skrzydełka
- kacze ozorki
JAGNIĘCINA
Szanowni Państwo, nasza jagnięcina nie jest z Australii i Nowej Zelandii, jest to jagnięcina mleczna (Agneau de lait), karmiona tylko mlekiem, która jest najwyższej klasy - 1 klasa deash we Francji.
- polędwica z kością
- ramię z kością
- noga z kością
- cała jagnięcina (sztuka ok. 7-9 kg)
- frenched rack
- antrykot
- podudzie
MANGALICA
- prosiak - około 8-10 kg
- schab bez kości - około 2 kg
- schab z kością piersiową - około 1,2 kg
- karkówka bez kości - około 2 kg
- łopatka bez kości - około 3 kg
- tylna noga bez kości - około 5 kg
- polędwica - około 0,25 kg
- żeberka - około 1,5 kg
- boczek bez skóry - około 1 kg
- ozor - około 0,5 kg
- nogi - około 1 kg
- łeb z kością - około 3 kg
TRUFLE WŁOSKIE
- cena zależy od pory roku i dostępności danej trufli
- zawsze świeże
- co tydzień nowa dostawa
Wołowina sezonowana:
- antrykot sezonowany
- rostbef sezonowany
- t-bone sezonowany
- Polędwica sezonowana
- krzyżowa sezonowana
- tomahawk
- szpik
- policzki