Oferta

Pakowanie:

  • jesteśmy w stanie dopasować się do potrzeb Klienta jak ma być zapakowane foie gras w jakich porcjach aby utrzymać najwyższa jakość i świeżość;

Cena:

  • Foie gras Kaczka 144 zł/kg netto,
  • Pierś Kaczka 49 zł/kg netto,
  • Udko, Kaczka 29,5 zł kg/netto
  • Foie gras Gęś 169 zł/kg netto

Oferta

Foie Gras Kaczka Extra quality (klasa A). Produkt świeży, niemrożony.

foie gras kaczka extra q

n° 1 - 0,450 kg do 0,600 kg (mniej tłuste)
n° 2 - 0,600 kg do 0,750 kg (bardziej tłuste, do smażenia)

Cena Foie Gras Kaczka: 112 zł/kg

Foie Gras Gęś Extra quality (klasa A). Produkt świeży, niemrożony.

foie gras ges extra q

n° 3 - 0,750 kg do 0,880 kg

Cena Foie Gras Gęś: zniżka 149 zł/kg

Pierś (magret) z tłuczonej kaczki. Produkt świeży, niemrożony.

piers magret

Magret jest większy od standardowej piersi kaczej. Możliwe jest podzielenie jednej porcji na dwie (po 200 g). Extra quality (klasa A).

n° 4 - 0,300 kg do 0,350 kg
n° 5 - 0,350 kg do 0,400 kg
n° 6 - 0,400 kg do +0,400 kg

Cena Magret: 55,50 zł/kg

Pozostałe produkty w ofercie:

KACZKI I GĘSI

  • kaczka: nóżki - 31 zł/kg
  • kaczka: skrzydło - 19 zł/kg
  • kaczka: żołądek - 28 zł/kg
  • filet z kaczki (magret bez tłuszczu) - 41zł/kg
  • filet z kaczki (aiguillette) - 34,5 zł/kg
  • kaczka: drugi żołądek (gesier) - 23,1 zł/kg
  • gęś: filet (aiguillette) - 34,5 zł/kg
  • gęś: nóżki - 33,6 zł/kg
  • gęś: piersi - 56 zł/kg
  • gęś: drugi żoładek (gesier) - 23,1 zł/kg
  • gęś: podudzie - 14,6 zł/kg
  • gęś: skrzydełka - 23,5 zł/kg
  • kacze ozorki - 44 zł/kg

JAGNIĘCINA

Szanowni Państwo, nasza jagnięcina nie jest z Australii i Nowej Zelandii, jest to jagnięcina mleczna (Agneau de lait), karmiona tylko mlekiem, która jest najwyższej klasy - 1 klasa deash we Francji.

  • polędwica z kością - 79,8 zł/kg
  • ramię z kością - 55 zł/kg
  • noga z kością - 73,5 zł/kg
  • cała jagnięcina (sztuka ok. 7-9 kg) - 69,3 zł/kg
  • frenched rack - 116 zł/kg
  • antrykot - 76 zł/kg
  • podudzie - 66 zł/kg

MANGALICA

  • prosiak - około 8-10 kg - 60 zł/kg
  • schab bez kości - około 2 kg - 95 zł/kg
  • schab z kością piersiową - około 1,2 kg - 95 zł/kg
  • karkówka bez kości - około 2 kg - 79 zł/kg
  • łopatka bez kości - około 3 kg - 67 zł/kg
  • tylna noga bez kości - około 5 kg - 67 zł/kg
  • polędwica - około 0,25 kg - 105 zł/kg
  • żeberka - około 1,5 kg - 49 zł/kg
  • boczek bez skóry - około 1 kg - 49 zł/kg
  • ozor - około 0,5 kg - 42 zł/kg
  • nogi - około 1 kg - 24 zł/kg
  • łeb z kością - około 3 kg - 10 zł/kg

TRUFLE WŁOSKIE

  • cena zależy od pory roku i dostępności danej trufli
  • zawsze świeże
  • co tydzień nowa dostawa

Wołowina sezonowana:

  • antrykot sezonowany 65 zł/kg
  • rostbef sezonowany 55zł/kg
  • t-bone sezonowany 73 zł/kg
  • Polędwica sezonowana 99 zł/kg
  • krzyżowa sezonowana 49 zł/kg
  • tomahawk 55 zł/kg
  • szpik 31 zł/kg
  • policzki 33 zł/kg

Galeria

prezentacja-01
prezentacja-01
prezentacja-02
prezentacja-02
prezentacja-03
prezentacja-03
prezentacja-04
prezentacja-04
prezentacja-05
prezentacja-05
prezentacja-06
prezentacja-06
prezentacja-07
prezentacja-07
prezentacja-08
prezentacja-08

Kontakt

Aktualności

Nasza firma została laureatem Plebiscytu 'Prestiżowy Produkt roku' w kategorii - usługi, wykończenie wnętrz, organizowanego przez Law Business Quality.

Dla naszych klientów uruchomiliśmy nowy serwis internetowy.

Nasza firma ModernBud pretenduje do nagrody "Prestiżowy Produkt roku" w kategorii usługi>wykończenie wnętrz. Juz niedługo rozstrzygnięcie.

ModernBud Logo

Adres:
Warszawa,

Kontakt:
+48 571 32 64 13
diluva@onet.eu